preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored zvona

 

 

Foto-album škole

Vijesti

Prva online sjednica Učiteljskog vijeća - Vrednovanje i ocjenjivanje

OBAVIJEST

U četvrtak 9. travnja 2020. godine održana je prva sjednica Učiteljskog vijeća putem videokonferencijskog online kanala. To je prvi put u povijesti naše škole da je ravnatelj sazvao video online sjednicu. 

 


Između ostalih točaka, ravnatelj je učitelje zatražio da se pridržavaju Uputa Ministarstva znanosti i obrazovanja vezano za ponavljanje, vrednovanje i ocjenjivanje. Nadalje, ravnatelj je zatražio učitelje da prouče i analiziraju odgovora učenika anketiranih o radu u online nastavi. 

Iz anketa se da iščitati da su učenici i roditelji dosta zadovoljni pristupom učitelja u online nastavi. No, učenici predmetne nastave ističu prevelik broj domaćih zadaća, kao i još uvjek postojeće tehničke posteškoće u rješavanju nekih zadataka. Učitelji će strukturiranom nastavom i ustaljenim rasporedom te većim trudom u pripremi video uradaka pripremati razumljiviju i manje zahtjevnu nastavu, posebno u predmetnoj nastavi. 

 

Više o samom vrednovanju i ocjenjivanju možete pročitati u dokumentu Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu za učitelje, nastavnike i profesore, ali dijelom i za roditelje/staratelje i učenike.


Priloženi dokumenti:
Vrednovanje_i_ocjenjivanje_3-4-2020.pdf (1.90 MB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Josip Petrović   datum: 11. 4. 2020.
preskoči na navigaciju