preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored zvona

 

 

Foto-album škole

Vijesti

PROJEKT ZA DAN ŠKOLE: SLOGAN NAPIŠI -ŠKOLU OPIŠI

Naša škole je i ove godine trebala ugostiti putujuću izložbu pod pokroviteljstvom Europske komisije – Alisa u zemlji čudesa na svim europskim jezicima. Zbog epidemije se izložba otkazala. No, kako je Kulturno-umjetnički tim škole Božićnu priredbu osmislio na ovu temu, želja nam je i Dan škole prožet ovim temama, te učenicima pokazati da se naš školski život nastavlja i izvan hodnika naše škole. Uz Alisu, važna su nam razmišljanja o zdravlju i sigurnosti, te se nadamo da ćemo u glavama naših učenika naći dovoljno različitih maštovitih izraza pretočenih na papir.

Više o natječaju pogledajte pod OPŠIRNIJE.


OSNOVNA ŠKOLA TRNSKO

TRNSKO 25

ZAGREB

PROJEKT ZA DAN ŠKOLE: SLOGAN NAPIŠI -ŠKOLU OPIŠI

TKO: Provest će se natječaj među učenicima razredne i predmetne nastave.

KAKO: Za predmetnu nastavu literarni natječaj: Osmisli slogan za Dan škole koji će se temeljiti na pojmovima: Alisa u zemlji čudesa, škola, Trnsko, različitosti, zdravlje, sigurnost.

Za predmetnu i razrednu nastavu likovni natječaj: Nacrtaj crtež na temu: Trnsko, moja škola u kući!

KADA: OD 2.-8. SVIBNJA 2020.

GDJE: DOMA

Fotografiju crteža pošalji razrednici na e-mail.

Objašnjenje: Slogan je krilatica, fraza, moto ili kratki skup riječi koje se rabe za oglašavanje. Cilj slogana je da čestim ponavljanjem bude zapamćen ili dio prepoznatljive ideje. Slogan je jednostavan i lako pamtljiv zbog ritma.

Najbolji likovni rad u razrednoj nastavi, najbolji literarni i likovni rad u predmetnoj nastavi bit će nagrađen.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Josip Petrović   datum: 3. 5. 2020.
preskoči na navigaciju