preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored zvona

 

 

Foto-album škole

Vijesti

Obavijest o nastavi 11. 5. 2020.

Poštovani roditelji,
na temelju Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID – 19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu  od 29. 04. 2020. godine u kojem iznose mjere za sprječavanje i suzbijanje epidemije uoči planiranog povratka učenika nižih razreda (od 1. do 4. razreda) 11. svibnja 2020. godine, te Preporuke za organizaciju rada u razrednoj nastavi i upute za vrednovanje i ocjenjivanje u mješovitom modelu nastave molit ćemo Vas da se pismeno očitujete o mogućem dolasku vašeg djeteta u OŠ Trnsko.

Razrednicima ovaj tjedan ( do utorka navečer) dostavite Izjavu ( u gornjoj Obavijesti). Škola će prema uputama HZJZ i MZO-a pripremiti uvjete za one učenika kojima će biti neophodan doalazak u školu. U školi će se nastava u izmjenjenom obliku, a prema rasporedu nastave na HRT3, izvoditi u učionicama predviđenima za grupe do 9 učenika. Produženi boravak će biti u popodnevnim satima.

Ne očekujemo prevelik broj učenika. Svakih 14 dana je moguće dodavanje novih učenika u pojedinu grupu.

U srijedu ćemo imati Učiteljko vijeće, te ćemo na njemu donijeti prijedlog rasporeda sati i broj grupa razredne nastave i produženog boravka. 

Učenici koji će ostati doma i dalje rade prema planu nastave na daljinu uz svoje učitelje.

Svako Vam dobro.

Pod OPŠIRNIJE možete detaljnije pročitati Upute i Preporuke.

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Josip Petrović   datum: 4. 5. 2020.
preskoči na navigaciju