preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored zvona

 

 

Foto-album škole

Vijesti

GOSTOVANJE IGORA MEŠINA I DODJELA NAGRADA UČENICIMA

Nagrađeni radovi na natječajima za Dan škole

Učenici razredne i predmetne nastave sudjelovali su u projektu za Dan škole: SLOGAN NAPIŠI – ŠKOLU OPIŠI. Pristiglo je mnogo radova na adresu Uredništva školskoga lista te se ovim putem želimo svima zahvaliti na trudu. Radovi su odlični i bilo je uistinu teško odabrati najbolje.

Na literarnom natječaju za predmetnu nastavu za najbolji slogan odabran je slogan Une Giljević (6. b): Uđi bez straha i slobodno različit budi jer škola Trnsko prekrasna čudesa nudi!

Na likovnom natječaju za razrednu nastavu odabran je rad Anje Ladavac (3. d) koji će krasiti naslovnicu školskog lista Trnak.

Na likovnom natječaju za predmetnu nastavu odabrani su crtež Maje Rončević (7. c) i slika Roka Drešara (7. c) koji će krasiti naslovnicu i podnaslovnicu školskog lista Trn.

Učenicima su nagrade uručili ravnatelj Josip Petrović i gospodin Igor Mešin u petak 22. svibnja 2020. u školskoj knjižnici.

  

Čestitamo nagrađenim učenicima, a vas pozivamo da u petak 29. svibnja 2020. za Dan škole pogledate nagrađene radove u školskim listovima Trn i Trnak.

Dijana Držaić i Svjetlana Devčić

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Svjetlana Devčić   datum: 25. 5. 2020.
preskoči na navigaciju