preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored zvona

 

 

Foto-album škole

Vijesti

OBAVIJEST O UPISU U SREDNJU ŠKOLU

Dragi osmaši,

cijenjeni roditelji,

obavještavamo vas da je dana 27. svibnja 2020. godine u Narodnim novinama, broj 62/2020, objavljena Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021., čiji je sastavni dio i struktura razrednih odjela i broja učenika I. razreda.

Odluka je dostupna na sljedećoj poveznici: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_05_62_1240.html

Ističemo da je ove godine propisana mogućnost dostave prijavnica za upis, upisnica u školu, kao i dokumenata o ispunjavanju posebnih uvjeta za upis, osobno ili elektroničkim putem.

Svu potrebnu dokumentaciju možete dostaviti putem Teamsa ili na e-mail svojem razredniku. Također za sve upite možete se obratiti pedagogu škole, ili školskom e-Administratoru. 

Prilikom dostavljanja dokumentacije u srednju školu elektroničkim putem učenik ili roditelj/skrbnik može se izjasniti i o izbornim predmetima te odabiru stranog jezika, kao i o svim posebnostima koje su vama važne za organizaciju nastave u sljedećoj školskoj godini.

Sva propisana dokumentacija može se uslikati ili skenirati te poslati elektroničkim putem.

Što se tiče dostavljanja originalne dokumentacije u osnovnu školu (prijavnice učenika koji su je poslali elektroničkim putem), dostavljanje originala nije potrebno.

Originalnu dokumentaciju učenika koja se predaje u srednju školu (upisnice i dokumenti koji su uvjet za upis) učenik ili roditelj/skrbnik može donijeti do kraja rujna 2020.

Srdačno Vaš,

Ravnatelj
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Josip Petrović   datum: 1. 6. 2020.
preskoči na navigaciju