preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored zvona

 

 

Foto-album škole

 

Tvrtka RWE je donirala našoj školi 4 000, 00 kuna za realizaciju eko projekata. Navedenom donacijom smo ostvarili dobivanje eko licence. U svibnju 2017. godine smo tako postali MEĐUNARODNA EKO ŠKOLA. 

Zahvaljujemo navedenoj firmi što nas već drugu godinu prati u našim eko projektima.

Dobili smo 10 novih tableta za nastavu

Osnovna škola Trnsko je ove godine uspostavila suradnju sa otvorenim učilištem Algebra oko izvođenja Digitalne akademije u školi dva puta tjedno. Algebra je našoj školi temeljem suradnje donirala 10 Acer Iconia One 8 tableta. Tableti su traženi za projekt učiteljima stranih jezika. Nalazit će se u digitalnoj učionici koja je opremljena Microsoft WI FI mrežom, pametnom pločom, i računalima. 

 

vijesti
 

IRIM ( Institut za razvoj i inovativnost mladih) donirao je Osnovnoj školi Trnsko 20 BBC micro:bit kompleta u vrijednosti od 2278,56 kuna.

Zahvaljujemo gospodinu Nenadu i gospođi Rujani Bakić na pomoći u daljnjem unapređenju STEM područja naše škole.

 

Novi zvuk u našim učionicama!

Roditelj naših učenika u 3.b i 6.c razredu donirao je školi 10 zvučnika.

Zvučnike će učitelji i učenici koristiti u svojim učionicama za potrebe svih oblika nastave.

Zahvaljujemo se u ime svih djelatnika i učenika OŠ Trnsko.

 

PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. je donirala Osnovnoj školi Trnsko 20 računala za informatičku učionicu. Učionica za informatiku za predmetnu nastavu je koristila računala stara preko 10 godina. Ovom donacijom smo u mogućnosti izvoditi program infromatike neometano u narednih nekoliko godina.

Računala  Acer Veriton S680G su došla zajedno sa monitorima i tipkovnicama.

Zahvaljujemo se u ime svih djelatnika i učenika OŠ Trnsko.

 

 

JADRANSKI NAFTOVOD je temeljem Ugovora o darovanju donirao Osnovnoj školi Trnsko četiri (4) nova računala modela Dell Optiplex 780 s LCD monitorima i tipkovnicama. 

Računala ćemo koristiti u nastavi za vođenje e-Dnevnika.

Zahvaljujemo mami učenice u 2.c razredu koja je pomogla u realizaciji donacije.

Posebna zahvala Upravi JADRANSKOG NAFTOVODA  na ulaganju u našu ustanovu.

Zahvaljujemo se u ime svih djelatnika i učenika OŠ Trnsko.

 

Tvrtka RWE Hrvatska d.o.o. (Capraška ulica 6, Zagreb), donirala je našoj školi 5000,00 kuna za realizaciju EKO projekata u školi. Zahvaljujemo mami učenice u 2.c razredu koja je pomogla u realizaciji donacije.

Zahvaljujemo se u ime svih djelatnika i učenika OŠ Trnsko.

 

Zagrebačka banka - UniCredit Group - ( Savska 60, Zagreb ), donirala je školi 3 računala. Računala ćemo koristiti u provođenju e-Dnevnika. Zahvaljujemo mami naše učenice u 2.b razredu za realizaciju navedene donacije.
 

Zahvaljujemo se u ime svih djelatnika i učenika OŠ Trnsko.

 

Tvrtka Intesa Sanpaolo Card d.o.o. (Radnička 50., 10000 Zagreb) donirala je 5 računala Osnovnoj školi Trnsko. Zasluge za donaciju pripadaju roditelju učenika iz 3.c razreda. Računala će služiti u svrhu boljeg provođenja projekta e-Dnevnik.

 

Zahvaljujemo se u ime svih djelatnika i učenika OŠ Trnsko.

 
EPSONOVA STUDIJA O DONACIJI PROJEKTORA OSNOVNOJ ŠKOLI TRNSKO
 
Osnovna škola „Trnsko“ u Zagrebu nedavno je proslavila pedesetu
obljetnicu postojanja.
Prije pet desetljeća učenici i nastavnici koristili su se osnovnim
sredstvima, no danas su sve učionice u školi opremljene Epsonovim
multimedijalnim video projektorima.
„Učenicima su novi video projektori pravo osvježenje i nova motivacija“,
kazao je ravnatelj Osnovne škole Trnsko Josip Petrović. „Primjerice u
sklopu lektire učenici sada mogu nakon što pročitaju knjigu pogledati i
filmsku adaptaciju te uspoređivati djelo pisca s igranim filmom što im daje
širinu u pristupu zadanoj temi“, dodao je.
 
Više o izrađenoj studiji pogledajte na Epsonovim web stranicama:http://www.epson.de/ix/en/viewcon/corporatesite/press/index?gatewayto=/xe/de/content/press/references/reference.php%3Fid=4926%26filtercat=references   ili u dokumentu u pdf obliku:
OBAVIJEST O DONACIJAMA

                   -  rujan 2012.

Tvrtka Recro je školi donirala jedno prijenosno računalo i multifunkcionalni pisač.

 

rujan 2013.

Avenue Mall je donirao 3.c razredu mini liniju kao nagradu za prekrasno izvedenu plesnu točku u projektu „ Velike mačke“.

 

 

-  prosinac 2013.

Avenue Mall je školi donirao božićnu jelku.

 

                    - prosinac 2013.

U sklopu akcije „Knjigama do osmijeha“, Zaklada policijske solidarnosti darovala je 250 knjiga našoj školskoj knjižnici.

U ime Zaklade, ravnatelju škole Josipu Petroviću knjige je uručila Ivanka Mlinar, policijska službenica Uprave kriminalističke policije.

Akciju „Knjigama do osmijeha“ Zaklada policijske solidarnosti uspješno provodi od 2011. godine, darivajući knjige i slikovnice vrtićima, školama, dječjim odjelima bolnica, sigurnim kućama i drugim ustanovama koje skrbe o djeci na području cijele Hrvatske. Do sada je darovano nekoliko tisuća knjiga koje su zasigurno razveselile velik broj djece.

 

-  prosinac 2013.

 Večernji list je u prosincu 2013. godine u svojoj akciji “Za bolji Zagreb” pomogao opremiti OŠ Trnsko s 13 novih videoprojekata i novim multifunkcionalnim fotokopirnim uređajem. U suradnji s tvrtkama koje su prepoznale našu školu kao mjesto gdje će se multimedijalnim pristupom obradi nastavnog sadržaja postići lakše i brže usvajanje novih znanja, svaka učionica je od sada opremljena modernim projektorom i platnom. Tvrtke koje su svojim donacijama sudjelovale u ovoj akciji jesu: Epson, Recro, Opstanak i Konica Minolta.

    

 

 

Dana 17. prosinca je održana i primopredaja navedenih uređaja. Ravnatelju škole Josipu Petroviću i predsjednici školskog odbora Ani Mihalec uređaje su predali Gianni Carenzi, glavni menadžer u Epsonu za ovaj dio Europe te glavni urednik Večernjeg lista Goran Ogurlić.

Zahvaljujemo Večernjem listu, tvrtkama Epson, Recro, Opstanak i Konica Minolta te Zakladi policijske solidarnosti i Avenue Mallu.

 
preskoči na navigaciju