preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored zvona

 

 

Foto-album škole

"Sigurno surfaj"

Uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih udruga Hrabri telefon poziva sve učenice i učenike osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske da se prijave na natječaj   ,,Sigurno surfaj - stop nasilju i govoru mržnje na internetu!".

 

Internet je postao vrlo rašireni način komunikacije i učenja te djeca i mladi na njemu provode sve veći dio svog slobodnog vremena. Upravo zbog toga važno je raditi na podizanju svijesti o sigurnosti i govoru mržnje na internetu. Sudjelovanjem u ovom natječaju učenici mogu potaknuti svoje vršnjake i odrasle na odgovorno korištenje interneta, poučavanjem o njegovom sigurnom korištenju i podizanjem svijesti o štetnosti govora mržnje na internetu.

 

Uvijeti natječaja i upisnica nalaze se u prillogu.

 

Techmeni-natjecanje

Natjecanje među učenicama uz super nagradu

Da bi ovo polugodište bilo još zanimljivije, Techmeni donose i natjecanje među školama: sve osnovne i srednje škole na području Republike Hrvatske se mogu natjecati u izradi Office Mix prezentacija i osvojiti super nagradu – XBOX One za svoju školu!

Cilj je prikupiti što više zanimljivih prezentacija, a one najoriginalnije će na kraju biti i nagrađene! Izbor tema prezentacija je slobodan i u potpunosti prepušten učenicima.

 

Učenici svoju prezentaciju mogu uploadati na službenoj Office Mix stranici.

Techmen tim će odabrati finaliste osnovnih i srednjih škola i objaviti ih na Facebook stranici 20. svibnja 2015. godine.

Finalisti će biti odabrani prema sljedećim kriterijima:

§  Originalnost (60%)

§  Tehnička izvedba - razina poznavanja Office alata i njihova implementacija u prezentaciju (40%)

Nakon odabira finalista, Techmen tim će 01. lipnja 2015. objaviti koje su škole poslale najbolje prezentacije i njima dodijeliti nagrade – Xbox One! Nagrade će biti dodijeljene u dvije osnovne i jednu srednju školu.

 

Prijava je moguća na: http://msacademic.hr/techmen/

PROJEKT VOLIM DOMOVINU 2015.

Poziv učenicima da se uključe u natjecanje

http://www.volimdomovinu.com.hr/

 
preskoči na navigaciju